Publiceer je onderzoek, vul OvO!

Oproep

Terugblikkend op de afgelopen jaargang van OvO constateren we dat steeds meer auteurs ons weten te vinden met interessante onderzoekartikelen over het hoger onderwijs en de rol van docenten daarin. Daar zijn we heel blij mee. Wij blijven op zoek naar kopij om interessante nummers te kunnen realiseren. Dus heb je een artikel of poster of data liggen die je graag wilt publiceren? Zoek OvO op de EHON site op voor informatie. Wij nodigen ook onderwijsadviseurs uit om met onderzoek te reflecteren op het werk van docentbegeleiders/opleiders en onderwijsadviseurs.

 

We hebben daarnaast besloten om ook ruimte te geven voor een discussiebijdrage of ronde tafelgesprek over een relevant thema. We zijn benieuwd naar jullie ideeën en geven binnenkort een aftrap met een discussie over de BSA.

 

Eénmaal per jaar willen we ruimte geven aan docenten/-begeleiders om hun ervaringen met een innovatieve werkvorm te delen. Waar denken we aan bij innovatieve werkvormen? Zonder te strikte criteria te willen hanteren, denken we aan kenmerken als activerend, inclusiviteit en (student)autonomie bevorderend.

 

Kortom: publiceer in OvO!

 

En lijkt het je leuk om de redactie te versterken als redactielid of als reviewer van ingezonden artikelen? Mail dan naar: riekjedejong.werk@gmail.com

Deel dit artikel